Motor nélküli adrenalindús élmények a levegőben (x)

Motor nélküli adrenalindús élmények a levegőben (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Élmények és életre szóló emlékek nélkül mit sem ér az élet. Vannak, akik bakancslistát írnak, míg mások spontán ötletektől vezérelve veszik rá magukat a legkülönfélébb kalandokra. Nagyon sok vágyálom a repüléshez kötődik. Ezeket pedig nem csak repülőgépen tudjuk átélni.

Az Élményrepülés.hu motor nélküli élményeinek kínálatában különleges, életre szóló tapasztalatokat gyűjthetünk a magasban.

Hőlégballonos sétarepülés

A hőlégballonon való utazásnak van egyfajta különleges hangulata. Az egész folyamat, a ballon felfújásától egészen a földet érésig rendkívül izgalmas, felemelő. Érdekesség, hogy ez az egyik legbiztonságosabb közlekedési forma. Sajátossága, hogy repülés útvonala, valamint a leszállás helye egyaránt az időjárástól függnek.

Ha igazán romantikus élményre vágytok, akkor az egy órás naplementés hőlégballonos sétarepülés mellett célszerű döntenetek. A feledhetetlen élmény során csak egymásra és a kilátásra kell koncentrálnotok. A páratlan élmény sokakat megihletett, így nem ritka, hogy a magasban kerül sor a lánykérésre.

A leszállást követően egy kedves szokásnak megfelelően oklevélben részesülnek a résztvevők, valamint pezsgős koccintásra is sor kerül, megünnepelve ezzel a sikeres földet érést.

Tandemugrás

• Mindig érdekelt, hogy milyen lehet ejtőernyőzni?
• Valami adrenalindús élményre vágysz?
• Meg akarod tapasztalni a szabadesés élményét?

Ha a válasz igen, igen és igen, akkor a tandemugrás pont neked való! Mi lehetne annál izgalmasabb, mint felmenni több ezer méter magasra egy repülőgéppel és onnan kiugrani? A szabadeséssel fűszerezett ejtőernyőzés elképesztő élményét minden kalandvágyó adrenalinfüggőnek ki kell próbálnia!

Ha vacillálsz, de vonz a tandemugrás, akkor itt az ideje, hogy felülemelkedj a félelmeiden és bebizonyítsd magadnak, hogy sokkal erősebb és bátrabb vagy, mint azt gondolnád. Sokan mondogatják, hogy “én belehalnék a félelembe”, de az az igazság, hogy eddig mindenki földet ért, méghozzá biztonságban. A tandempilóták jellemzően több ezer ugrásnyi tapasztalattal rendelkeznek, így szó szerint egész nyugodtan rájuk bízhatod az életed.

Együtt minden jobb!

Nemcsak a hőlégballonban jobb együtt átélni az élményt, hanem ez a tandemugrásra is igaz. Ez egy olyan élmény, melyet érdemes megosztani a számodra legfontosabb személlyel. De, akár barátokkal, családtagokkal is átélheted. A közös élmény még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Ráadásul úgy érezhetitek magatokat, mint az igazi szuperhősök, akik a világ megmentésén fáradoznak. A felejthetetlen élmény még különlegesebbé válik, ha van kivel átélni, aki pontosan tudja, hogy milyen érzés volt kiugrani a gépből, zuhanni, majd ejtőernyővel földet érni. Ha nincs ilyen személy, de te mégis ugranál, akkor viszont bátran vágj bele akár egyedül is!