Úgy érzed, valami nem kerek a nappaliban? (x)

Úgy érzed, valami nem kerek a nappaliban? (x)

Most, hogy véget ért a bezártság időszaka, minden ember két dolgot határoz el. Az egyik, hogy minél több szabadtéri programot csinál, hogy kiélvezze a napsütést, a másik pedig, hogy felújít valamit az otthonában.

Miután hónapokat töltöttél az otthonod falai között a hűvös őszi és a hideg téli estéken, bizonyára ott vannak már a fejedben az ötletek. Van, aki a konyháját szeretné kicsit észszerűsíteni, más az étkezőjét szeretné átvariálni, míg talán a legtöbben a nappali átrendezésén agyalnak.

Ez nem is olyan meglepő, hiszen az étkező előtt vagy után ez a másik olyan helyiség, ahol a legtöbbet tartózkodik az ember, gyakran az egész családjával!

A dohányzóasztal a nappali szíve

A Prémium bútoráruház segít a dohányzóasztal kiválasztásában, miután a szakértők tapasztalata szerint éppen ez az a bútordarab, ami köré a nappali kell, hogy szerveződjön. Ha pedig egy bútordarab ennyire központi szerepet tölt be, akkor annak érdemes pénzt és időt szentelni.

Gondold csak végig: mennyire növeli a jelenlegi dohányzóasztal a komfortérzeted? Tudsz rá pakolni? Fel tudod rá dobni a lábad? Mennyire könnyű tisztán tartani? Elég nagy? Kilóg a nappali stílusából?

Ha úgy érzed, hogy a dohányzóasztalotok nem szolgálja maximálisan a családodat, ha gyakran bosszankodtok miatta, akkor bizony legfőbb ideje, hogy lecseréld ezt a bútordarabot. De hogy ne ess csapdába a dohányzóasztal kiválasztásakor, felhívjuk a figyelmed néhány fontos kritériumra!

Hogyan válassz dohányzóasztalt?

Először is gondold végig, hogy ki fogja használni? Ez az anyagválasztás miatt roppant fontos, hiszen kisgyermekes családoknak a Prémium bútoráruház csapata sem tanácsolja az üvegből készült darabokat, ellenben a tömörfa, az MDF-ből készült vagy a műanyag dohányzóasztalok a legtöbb esetben tökéletes választásnak bizonyulnak.

Fontos a méret, illetve hogy mennyire vagytok tárolási lehetőségek szűkében, hiszen egy jól kiválasztott dohányzóasztal rengeteg mindent képes elnyelni.

Végezetül pedig érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen stílust szeretnél megvalósítani a nappalidban. Ha példának okáért a többi bútor eléggé semleges stílusú és kinézetű, akkor választhatsz valami extravagáns és feltűnő darabot, ami megadja a nappali hangulatát.

Nézz át minden lehetőséget, méricskélj, próbáld elképzelni azt, hogyan olvastok, tévéztek, beszélgettek vagy épp társasoztok körülötte, és minél több szempontból vizsgálod meg a dolgot, annál közelebb kerülsz a tökéletes dohányzóasztalhoz!

Készülj fel a következő hideg szezonra!

Talán azt gondolod, korai még ezzel foglalkozni, de a tavaszt mindenképpen érdemes a megújulás jegyében rászánni az esetleges felújításokra, bútorcserékre, hiszen a rekkenő hőségben már nehezebben állunk neki minden ilyen energia- és időigényes projektnek.

Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy rövidülnek a nappalok, és jöhet a kapkodás.

Hogy ezt elkerüld, még időben állj neki otthonod csinosítgatásának, hogy minél komfortosabban érezhessétek magatokat minden helyiségben, így a nappaliban is!