Virágküldés születésnapra, évfordulókra, nevezetes alkalmakra (x)

Virágküldés születésnapra, évfordulókra, nevezetes alkalmakra (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Virágot kapni minden nő szeret, de férfiak is vannak, akik szeretik ezeket a csodálatos növényeket. Nem hiába nyílik mosolyra a szája mindenkinek, aki ajándékba virágcsokrot vagy akár csak egy szál virágot kap. Ha egy hölgy ismerősünknek vagy rokonunknak van valamilyen nevezetes ünnepe, akkor biztos, hogy virág meglepetéssel nem nyúlunk mellé.

Az élő virágnak mindig különleges jelentősége van, mint ahogy a gyümölcs is addig finom, amíg éretten leszedjük a fáról, ezért igaz ugyan, hogy a vágott virág gyönyörű, de egy cserepes növényre bármikor ránéz újdonsült gazdája, mindig eszébe fogunk jutni róla.

Ha a megajándékozni kívánt távol lakik

Azonban előfordul, hogy amikor eljön a jeles nap, nem tudjuk átadni az ajándékokat, virágokat sem, mert messze lakunk az illetőtől. Ilyenkor jól jön A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat virágküldés szolgáltatása, mellyel a cég átvállalja a kézbesítés nehézségeit, és országosan kiszállítja a kért címre az általunk kiválasztott virágokat. Sőt, ha a szerettünk külföldön él, az is megoldható! Ez esetben kérjen egyedi ajánlatot a webáruháztól, hogy megbeszéljék a részleteket a küldést illetően.

Napjainkban már szinte minden online történik, így ne csodálkozzunk, ha az online virágküldés akár 3 órán belül is meg tud történni. A virágküldés népszerűsége Amerikából indult, de mára már hazánkban is egyre többen rendelnek szeretteiknek virágcsokrot az adott alkalomnak megfelelően.

Virágküldés születésnapra

Virágot kapni csodálatos dolog, hát még ha a kedvencünket kapjuk meg. De akkor sincs gond, ha az ajándékozó nem ismeri az ízlésünket. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat segít kiválasztani az ünnepnek megfelelő összeállítást, és mi boldogan fogjuk átvenni az illatos, különböző színekben pompázó kompozíciót.

Születésnapra a divatos körcsokrok nagyon közkedveltek. Minden virágnak megvan a maga jelképe, üzenete, bár sokan nincsenek ezzel tisztában. A megajándékozott életkorától és nemétől függően is választhatunk a pazar kínálatból, persze a legjobb az, ha tudjuk az illető kedvenc színét és virágtípusát.

Ha a virágcsokor mellé valamilyen kisebb apróságokkal teli összeállítást is szeretnénk mellékelni, akkor javasolt átnézni a webáruház ajándékcsomag összeállításait, bőven találunk alkalomhoz illőt, szinte nem is lehet választani a színvonalas kollekciók között.

Egyéb alkalmak

Ne felejtsük el, hogy ma már szinte bármilyen alkalomra ajándékozható virágcsokor, így pl. A baba születésekor biztos örülni fog az anyuka, ha valaki virággal gratulál neki. Sokan nőnapra, névnapra is megajándékozzák szerettüket, és a virág mellé egy kis kézműves, különleges csokoládéval is kedveskedhetnek.

A virágcsokrok mellé egyedi kiegészítők is igényelhetők, ilyenek pl. a névre szóló kísérőkártya, amely természetesen akkor lesz a legszemélyesebb, ha saját kezűleg írjuk meg. A webshop minden egyes virágcsokrot a virág típusának és színének megfelelően nevezett el, így utalva jelentéstartalmára és segítve a kiválasztásunkat.