Női ruhaüzletben lehet jegyet venni Bayer Zsolték felvidéki előadására

Női ruhaüzletben lehet jegyet venni Bayer Zsolték felvidéki előadására

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája beszédet mond, mielőtt átvette a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat a Városliget Caféban 2022. március 10-én. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy női ruhaüzletben lehet jegyet venni Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László pénteki, királyhelmeci beszélgetésére. A négy kormánypárti megmondóember „Sokszemközt a Sajtóklubbal” címmel tart előadást azoknak, akik kifizetik a fejenként 5 eurót a jegyekért a Grácia nevű üzletben.

A plakát alapján a Polgári Magyarországért Alapítvány is támogatja az eseményt, amelyet egyébként a Bodrogközi Magyar Közösség Házában rendeznek. Egy másik szervező a Lorántffy Zsuzsanna a Bodrogköz Fejlesztéséért Társulás (BFT) is.

Bayer egyébként visszajáró vendég Királyhelmecen: február közepén ugyanitt beszélgetett Bogár Lászlóval és Boros Imrével két órán keresztül, és akkor úgy vezette fel az estet: annyit jár a bodrogközi településre, hogy megérné neki házat vásárolni ott. Azon az eseményen Youtube-felvétel is készült, amit már közel negyvenezren néztek meg – igaz, a kommentelés lehetőségét a feltöltők kikapcsolták.