Húsvétig ezer új előfizetőt toboroz a Magyar Hang

Húsvétig ezer új előfizetőt toboroz a Magyar Hang

Zajlik a munka a Magyar Hang szerkesztőségében (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Húsvétig ezer új előfizetőre van szükségünk a Magyar Hang (hetilap, hírportál, műsorok) biztos túléléséhez, helyzetének stabilizálásához. Mögöttünk nem áll párt, sem gazdag tulajdonos, sem amerikai nagybácsi. Csak Önök, az olvasók, nézők. 

Mi mindent adunk az előfizetésért? Sok mindent, de ez azon is múlik, hogy melyik lehetőséget választja. Előfizethet a nyomtatott lapra (akár pdf-ben) és az online kiadásra, a Magyar Hang Pluszra is. Hogy ez utóbbi mi a szösz? ITT minden lényegeset leírunk róla. Akárhogy is tesz: jól dönt. Rengeteg országjáró riportot, interjút, elemzést, olvasmányt adunk. Mit még? Kifejezetten előfizetőinknek készülő (és hamarosan csak előfizetéssel elérhető) közéleti műsorokat:

– A Kompország című közéleti portréműsort Szerető Szabolcs műsorvezetésével
– A Kultúrtáj néven indult beszélgetéseket Ficsor Benedekkel és Wekerle Szabolccsal
– A Reptér podcast külpolitikai elemzéseit Balogh Rolanddal és Arató Lászlóval
– A Kötöttfogás extrát

Ha egy évre megelőlegezi a bizalmat, ajándékot is adunk, ITT megnézheti, hogy mi minden közül választhat. 

Legyen arany fokozatú támogatónk, és meghívjuk zártkörű közéleti beszélgetéseinkre is, valamint közönség előtti műsorfelvételeinkre. 

Ha előfizetés nélkül adna támogatást, azt is nagyon köszönjük, ITT olvashatók erről a részletek. Hírleveleinkre ITT iratkozhat fel.

Nem kérünk sokat. Akár napi ötven (50!) forint körüli összegből elérhető az előfizetés. Megéri. Ha már előfizetőnk, kérjük biztassa ismerőseit is olvasásra, hiteles tájékozódásra. Köszönjük!

A Magyar Hang a második legnagyobb példányszámú kritikus közéleti-társadalmi hetilap a hazai piacon. A Hang.hu portál folyamatos hírszolgáltatást biztosít. YouTube-csatornánkon heti hat műsorral jelentkezünk.