Magyar Hang Plusz? Mi a szösz?

Magyar Hang Plusz? Mi a szösz?

Tihanyi reklámfotó piros telefonnal 1969-ből (Forrás: Fortepan/adományozó: Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Halló, itt a Magyar Hang Plusz! Miben segíthetek?
– Halló,  megmondaná, hol született Kossuth Lajos és mi az a Magyar Hang Plusz?

– 1802-ben, Monokon. A Magyar Hang Plusz pedig a jól ismert hetilap online kiadása, azon belül is a legjobb riportok interjúk, elemzések, meg publicisztikák tárháza. Több, mint harminc ember dolgozik rajta nap mint nap. 
– Több, mint harminc ember? Hű, az nem kevés, biztos sokba kerül…!

– Nem, nem, dehogy. Körülbelül ötven (50) forint naponta, ha egy évre előfizet. Vagyis egy korsó sör árából kijön bő két hétnyi előfizetés. 
– De mit kapok pontosan ezért?

– A Magyar Hang szinte kizárólag az olvasók támogatásából él, vagyis akkor lesz nyomtatott újság, akkor működik továbbra is az ingyenes hírszolgáltatás, akkor készülhetnek újabb és újab műsorok, ha legalább egy kicsivel hozzájárulnak a kiadásokhoz. A Magyar Hang Pluszon a belépést követően minden terjedelmes, saját nagy cikkünket eléri, ahogy a heti hírgyártás során készülő mélyebb elemzéseket, interjúkat is. És a reklámoktól is megszabadul. Sőt, ezen keresztül ingyenesen hallgathatja meg podcastjeinket, nézheti meg műsorainkat. 
– Lehet havonta is fizetni?

– Természetesen lehet, ennek 1690 forint az ára
– A cikkek mellett milyen műsorok készülnek?

– Folytatódik a Kötöttfogás, a Flaszter, a Hangosítunk. Elindult a Kultúrtáj, ami kulturális, kritikai podcast. Indul hamarosan a Reptér, külpolitikai magazinunk. Aztán majd a Kompország, ami közéleti portréműsor lesz, videós formában, Szerető Szabolcs vezetésével.  
– Hol nézhetem ezeket? 

– Iratkozzon fel YOUTUBE-CSATORNÁNKRA, ez a legegyszerűbb. 
– Remek, iratkozom is. 

– Minden más információt megtalál a Hang.hu/elofizetes oldalon, vagy írjon levelet az elofizetes [at] hang [dot] hu címre. Higgye el, ez egy igazán független, kritikus lap. 
– Független, kritikus? Mi a szösz?

– A szösz? Olyan kis pihécske, ami a takarón, a párnán… De ezt úgyis tudja. Hogy milyen az igazán független újságírás? Olvasson minket, és egyértelmű lesz!
– Köszönöm, ezt kerestem. Együtt túlleszünk egyszer a nehezén.