TV2, Tények és bűz

TV2, Tények és bűz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elviselhetetlen szag terjeng a Kossuth tér környékén, kiderült, mi áll a bűz hátterében – írja a TV2 Tények oldala. Már kattintok is, de a döntésem és a portál betöltése között eltelő egy-két másodpercben seregnyi megoldás sorakozik elő, mert hát a Kossuth téren terjengő elviselhetetlen szagról rögvest közéletünk és annak képviselői ötlenek eszembe, nem szép gondolatok, de hát mit tehessen a nép eccerű fia, ha a politikára figyelvén némiképpen belekeseredik a hétköznapokba.

Na, de bejött az oldal, és lőn: rettenetes szag terjeng egy ideje Nádudvar központjában, ezért a város alpolgármestere az ügyben megkereste a település vízszolgáltatóját – és hát igen, a klasszikus ócska átverés, mert hát persze Nádudvaron is ott a Kossuth tér, mint majd valamennyi honi településen, csak hát ezt esetleg illett volna közölni a címben, ugyebár. Úgyhogy az a nagy büdös helyzet, hogy elviselhetetlen szag nem csupán Nádudvaron, hanem a TV2 szerkesztőségében is terjeng, és még csak szakértőt sem kell megkérdezni, hogy miért.

Címkék: média, TV2, bulvár, átverés