Rogán (Habony)

Rogán (Habony)

Lázár János (Fotó: Lázár János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Undorodom.
Nem gondoltam volna – na, jó, gondoltam, csak bíztam benne, reménykedtem, hogy nem jön el –, hogy majd szépen megérkezünk a halálkufárkodás szintjére.
És tádámm, megjöttünk. A propaganda felelősei úgy döntöttek, ideje honfitársaink halálával is bizniszelni.
Onnan indulunk, hogy az Operatív Törzs nem közli kedd reggelén a járványadatokat, hanem megvárja a delet, mert akkor már be lehet jelenteni Orbán Viktor hétfőre áhított óhaját, miszerint megtörtént a kétmilliomodik beoltás. Bár akkor se volt még meg, de legalább közelített a doktorminiszterelnökúr ünnepi eseményábrándja. Be kár, hogy a Metropol már kora reggel ugyanezzel a címmel jelent meg a tömegközlekedési csomópontokon. Rogán Tóni se mindenható egy kézivezérelt, beszaratásalapú nyilvánosságrendszerben, ugye.
Aztán volt még a „ki halt meg Dobrev Klára miatt?” című sorozat. Az is fincsi. Egy rohadék világjárványban azt számolgatni, hogy ki kit fertőzhetett meg? Szijjártó keleti kalandja? Á, nem akarok ebbe semmilyen szinten se belemenni.
És akkor érkezik a halálbiznisz NER-nagydíjas Lázár Jánosa:
„A keleti vakcinák 600 ezer magyart mentettek meg, a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét.”
Plusz egy kis színes hangulati elem a kormányzati koronavírus-oldalról:
„A pedagógusok oltási programjához szükséges vakcinákat a regisztrált idősek oltására tervezett vakcinakészletek átcsoportosításával lehet megoldani.”
Nem akarok már erről írni semmit. Egy publicista arról publikál, ami felháborítja, megérinti, felrázza, lelkesíti, elszomorítja, ilyesmi.
Ez meg itten egy undorító, bűzös pöcegödör. Lásd, mint fent:
Undorodom.