13 ember halt meg egy kaliforniai balesetben

13 ember halt meg egy kaliforniai balesetben

Fotó: CBSLA/Twitter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dél-Kaliforniában, 24 kilométerre a mexikói határtól egy sódert szállító teherautó ütközött egy hobbiterepjáróval. A balesetben 13-an életüket vesztették, számol be a HVG.

A balesetnek azért lehetett ilyen sok halálos áldozata, mert a SUV-t az embercsempészek úgy alakították át, hogy rengeteg embert lehessen belezsúfolni. Így az ütközés pillanatában 27-en utaztak a kocsiban. Közülük 10-es mexikóiak voltak.

A baleset oka és részletei nem ismertek. Előzőleg 15 halálos áldozatról számolt be a kórház, de később csökkentették a halottak megerősített számát.

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.
Koronavírus: úton vannak a remény tablettái

Koronavírus: úton vannak a remény tablettái

Immár két gyógyszer is bizonyítottan hatásos az új koronavírus-betegséggel szemben, és több másik klinikai tesztjei a végső fázisba jutottak. Ha ezek a szerek elérhetővé válnak (valószínűleg jövőre), az totálisan új helyzetet teremthet a világjárványban.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby