Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

George Clooney-nak a dühről és a gyűlöletről szóló apokaliptikus filmjéről Orbán Viktor jutott eszébe

Szerző: | 2020. november 22., 17:10 | Külföld

Clooney ENSZ-jószolgálati nagykövetként Csádban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

George Clooney amerikai színész-rendező új, egyelőre ismeretlen témájú filmje kapcsán adott interjút a GQ-magazinnak – vette észre a 444. Az interjú felvétele a Youtube-on is megnézhető:

A film címe The Midnight Sky (Az éjféli ég) lesz, Clooney rendezi, és ő játssza a főszerepet is. A film témájáról annyit tudni, hogy posztapokaliptikus scifi lesz, néhány évtized múlva a jövőben játszódik. A történetről eddig az derült ki, hogy Clooney-nak az Északi-sarkról kell figyeleztetnie az űrhajósokat valamire.

Amiért a számunkra érdekes lehet az interjú, az az, hogy amikor Clooney a film sőtét témájához illeszkedően dühös és gyűlöletet árasztó jelenkori politikai vezetőket akar említeni a jelenből, éppen a brazil szélsőjobboldali elnök, Jair Bolsonaro és Orbán Viktor jut eszébe.


HIRDETÉS

Konkrétan ezt mondja, amikor az egyre több gyűlöletet árasztó politikáról beszél: „nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon.”

Clooney a múltban már több politikai témában liberálisnak számító álláspontra helyezkedett, legyen az a menekültek ügye, a fegyvertartás korlátozása, illetve az afrikai diktátorok elszámoltatása. Felesége Amal Clooney ismert emberi jogi ügyvéd.

Címkék: George Clooney


HIRDETÉS
Belgiumban kinyithatnak a boltok

Belgiumban kinyithatnak a boltok

Belgiumban lassult a koronavírus-járvány terjedése, ezért hétfőtől újra kinyithatnak azok a kereskedelmi egységek is, amelyek nem alapvető árucikkeket árusítanak.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest