Donald Trump: Teljes mértékben támogatom Orbán Viktor újraválasztását

Donald Trump: Teljes mértékben támogatom Orbán Viktor újraválasztását

Donald Trump amerikai elnök (b) és vendége, Orbán Viktor miniszterelnök a washingtoni Fehér Ház Roosevelt-termében, ahol a magyar kormányfő beírt a vendégkönyvbe 2019. május 13-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közleményben tudatta Donald Trump volt amerikai elnök, hogy Orbán Viktor újraválasztását támogatja a magyarországi országgyűlési választásokon.

„Orbán Viktor szívből szereti hazáját, és azt akarja, hogy a népe biztonságban legyen. Hatalmas és csodálatos munkát végzett Magyarország védelmében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahelyteremtésben, a kereskedelemben, és meg kellene neki engedni, hogy folytassa a közelgő választáson is. Ő egy erős vezető, akit mindenki tisztel. Teljes mértékben támogatom őt és újraválasztását Magyarország miniszterelnöki posztjára” – írta közleményében, melyet a Hvg.hu szemlézett.

Orbán Viktor volt az első miniszterelnök, aki 2016-ban nyilvánosan is kiállt Donald Trump mellett, a legutolsó elnökválasztáson is támogatta.