Megmondóember lesz a Fox Newson a volt amerikai külügyminiszter

Megmondóember lesz a Fox Newson a volt amerikai külügyminiszter

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) fogadja hivatalában Mike Pompeo amerikai külügyminisztert 2019. február 11-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna. A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le. Múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál.

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt - áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a "Fox and Friends" című reggeli műsorban is.

„Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival" - közölte Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója.

„Célom, hogy a nézőknek őszinte, ostobaságoktól mentes szemléletet közvetítsek a geopolitikáról, a nemzetközi kapcsolatokról és az +Amerika az első+ irányvonalról, amelyek elősegítették a példátlan amerikai jólét és biztonság kialakulását" - mondta a volt külügyminiszter. (MTI)