Baleset miatt szakadt félbe a Nemzeti Színház előadása

Baleset miatt szakadt félbe a Nemzeti Színház előadása

Nemzeti Színház (Fotó: Misibacsi / Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Péntek este tette közzé a Nemzeti Színház közösségi oldalán, hogy baleset miatt félbeszakadt az egyik előadásuk – vette észre az Index. Arról, hogy kit és milyen baleset ért a Rómeó és Júlia előadásán, egyelőre nem közöltek részleteket, tájékoztatást későbbre ígértek. 

Egy órával az eredeti bejegyzés után egy újabb is megjelent a színház Facebook-oldalán, amelyben azt közölték, hogy a szombati Körhinta című előadásuk betegség miatt elmarad. A bejegyzésben betegségre hivatkoztak és biztosították a nézőket, hogy van lehetőségük jegyeik visszaváltására, vagy elcserélhetik azokat egy másik előadásra. A portál szerint a Körhinta szombati előadása valószínűleg a pénteki baleset miatt marad el, mivel a két előadásban két szereplő azonos, de hivatalosan nem lehet tudni, hogy a két bejelentés összefügg-e.

Frissítés: 

Mentők vitték kórházba a Nemzeti Színház két színművészét, Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót, miután megsérültek a pénteki Rómeó és Júlia c. előadás közben – olvasható az intézmény Facebook-oldalán megosztott közleményben, amit a vezérigazgató, Vidnyánszky Attila írt. Mint hozzátette, a rövid időn belül kiérkezett mentősök a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. A körülményekhez képest jól vannak. A baleset körülményeinek vizsgálata folyamatban van.