Koronavírusos lett egy stábtag az Átriumban

Koronavírusos lett egy stábtag az Átriumban

Az Átrium (Fotó: Átrium Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedden derült ki, hogy az Átriumban a múlt vasárnapi Az Őrült Nők Ketrece című előadás egyik közreműködőjének koronavírus-tesztje pozitív – ezt a színház közölte Facebook oldalán. Azt írták, az érintett dolgozó az előadás napján láz- és tünetmentesen, minden járványügyi előírást betartva vett részt a munkában.

Mint közölték, a színház haladéktalanul értesítette a járványügyi hatóságokat az eredményről, amely megkezdte az ilyenkor szokásos protokoll szerinti eljárást. A hatóság tájékoztatása alapján a nézők nem számítanak közvetlen kontaktnak, mindazonáltal aki bármilyen tünetet észlel magán, kérik, azonnal jelezze telefonon háziorvosának vagy a koronavirus.gov.hu oldalon található elérhetőségeken.

Az Átrium azt is közölte, hogy előadásai a következő két hétben elmaradnak, azokat majd pótolják. Az intézmény a járványügyi előírásoknak megfelelően, a járványügyi hatósággal teljes mértékben együttműködve kezeli az ügyet.

Az elmaradó előadásokról, illetve azok pótlásáról hamarosan tájékoztatást adnak.

Címkék: Átrium, koronavírus