A magamutogatás darálója

A magamutogatás darálója

Gáspár Győző belép a Fideszbe (Forrás: Gáspár Győző/Facebook)

Nem folyt vér, az ágy sem
szennyeződött, s e káprázat inkább
áldozathozatal. Legyek következetlen,
legyek ostoba, ne kérdezzem, miért
a semmi van inkább, mint a valami?
(Takács Zsuzsa)

Nem a kérkedés vezet, amikor leírom: 53 év során megrendeztem nagyjából 120-130 színházi előadást, eljátszottam úgy 40-50 főszerepet, voltam színigazgató, egyszer vidéken és Budapesten kétszer, voltam főrendező határon túl – és a sok-sok, rengeteg egyebet most nem említem.

Igaz, nem vettem magam mellé két énekesnőt, akik között amatőr mód vonaglottam fellépti díjért, ez kimaradt. Nem költöztettem be otthonomba évekre egy tévés stábot, akik felvették családommal való heves és hangos nézeteltéréseimet, és főleg nem pertraktáltam a nyilvánosság számára házasfelemhez való hűségem válságának valós vagy imitált intimitását. Elmulasztottam példaadóan zebracsíkosra varázsolni környezetem mint ízlésvezér, és ugrom egyet: százmillió forintos vitába sem gyarapodtam bele a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal.

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap február 1-jéig kapható 2024/4. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!