Verebes István

Levél úgy általában néhány egyes valakikhez

Levél úgy általában néhány egyes valakikhez

Egy ponton túl a műveltség és az abból fogalmazott haszonelvűség kultúrájának hiányától csakis nívótlan hitványság hozható létre. Ugyanolyan bóvli, mint amit össztársadalmi szinten megbízóitok kínálnak néha egy egész ország közönsége számára.
Verebes István: Után és előtt

Verebes István: Után és előtt

A jelen ifjai időszerűbbek nálam, vagy legalábbis annak tűnnek. Megszervezik kifogásaik projektjeit, és egyre szélesedő körben hívják fel a figyelmet az értelmes létezés kézenfekvő lehetőségeire.
Témavázlat

Témavázlat

Témává kellene lennie őszig annak is, hogyan lesz a Jobbikból vaskarika, a DK-ból cserebogár, a Momentumból kőleves, az LMP-ből alma a fájától, a Párbeszédből karácsonyi ajándék, és az MSZP-ből végre egy baloldali párt.
In virus veritas

In virus veritas

Lehet, hogy mostantól a szájmaszk azonos módon megszokott ruhadarabunkká válik, mint a zoknink vagy az alsógatyánk? Ez esetben nagyon meg kell tanulnunk a szemekből olvasni.
A megnyugvás ösvényein*

A megnyugvás ösvényein*

Elhatároztam, hogy a szocialista realizmus kötelmének nyomvonalán haladva végigtallózok az írásomkor éppen aktuális híreken, és lajstromba szedem, ami bármi megnyugvásra okot ad.

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”