Hová vezeti Orbán hazánkat? – Interjú Bod Péter Ákossal és Bojár Gáborral

Hová vezeti Orbán hazánkat? – Interjú Bod Péter Ákossal és Bojár Gáborral

Bojár Gábor és Bod Péter Ákos (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Az ingyenpénzek megölik a versenyt, a fideszes oligarchák zsebébe kerülő ezermilliárdok pedig rosszul hasznosulnak, ezért marad el lehetőségeitől a magyar gazdaság. Ha ellenzéki kormány alakul, véget vetnek a felelőtlen osztogatásnak, az oktatástól és az egészségügytől viszont nem sajnálják majd a pénzt.

Erős versenyhivatalt hoznának létre, és nagyobb jogbiztonságot biztosítanának a vállalkozásoknak. A múltszázadi munkaalapú társadalom helyett a tudásalapút építenék.

Ha viszont marad a mostani rezsim, végérvényesen az unió peremére szorulhatunk, ahol már valóban bármit megtehet Orbán Viktor, aki oda szeretne tartozni, ahol senki sem korlátozza. Bod Péter Ákossal és Bojár Gáborral, az Egységben Magyarországért gazdasági tanácsadóival beszélgettünk.

• Bárki is győz az áprilisi választásokon, feltehetően gazdasági romhalmazt örököl. Mit tud tenni az ellenzék választási győzelem esetén?
• Miért nem akar Orbán Viktor eurót?
• Mit tehet az ellenzék az egészségüggyel és az oktatással, és mire használná az uniós támogatásokat?
• Milyen változtatásokat terveznek az adórendszerben?
• Hogyan vethetnénk véget a belső Trianonnak, amely az elmúlt 12 év kormányzásának eredménye?

A teljes cikket a Magyar Hang február 18-án megjelent, 2022/8. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!