Kovács Gergely: A gyűlölködésben nincs nagy különbség

Kovács Gergely: A gyűlölködésben nincs nagy különbség

Kovács Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

– Úgy tűnik, a gyűlölködésben nincs nagy különbség a Fidesz támogatói és egyes ellenzéki szavazók között. Bár végül is Márki-Zay Péter is megtalált bennünket, de remélem, ez csak az előválasztási lendületéből fakad – mondta a Magyar Hangnak adott interjúban Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, miután vasárnapi balesetüket követően gyűlölködő hozzászólások jelentek meg a párt Facebook-oldalán, amelyek közül több feltette a kérdést, miért akarja az MKKP „tönkretenni az ellenzéki összefogást”. Mint ismert, a Kutyapárt külön indul a jövő tavaszi országgyűlési választáson, sokak szerint ezzel szavazatokat vonva el az ellenzéki jelöltektől. 

Az ellenzéki összefogás kapcsán Kovács Gergely úgy fogalmazott, az akár a kormányzati visszaélések feltárásának akadálya is lehet, hiszen „most, hogy az ellenzéki pártok összefogtak, egy esetleges győzelmet követően egymás korrupciós ügyeivel nyilván nem állnak majd elő. A Fidesszel való összefonódás pedig sok helyen elég nyilvánvaló, én is több olyan történetről tudok, hogy bizonyos ellenzéki szereplők azért nem hoztak nyilvánosságra fideszes visszaéléseket, mert más ellenzékiek is benne voltak az ügyben.” 

Kovács Gergely úgy látja, akkor fogja kapni az ellenzék összesen a legtöbb szavazatot, ha ők külön indulnak.

Erről is olvashat az interjúban:
• 
Mi volt a legnagyobb szerencséjük a hétvégi balesetükkor?
• Kinek drukkolt az ellenzéki előválasztáson?
• Bejuthat-e a Parlamentbe a Kutyapárt?
• Lebontanák a kerítést és legalizálnák a marihuánát, ha lehetőségük lesz rá?
• Miért baj, hogy Pokorni Zoltán vadonatúj ásóval ültet el egy fát a Hegyvidéken?

A teljes interjút a Magyar Hang november 12-én megjelent 2021/46. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!