Laár András: Ennek Krisztushoz semmi köze

Laár András: Ennek Krisztushoz semmi köze

Laár András (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Amit ma kereszténység címén a világban rendeznek, az teljes mértékben Krisztus tanításai ellen szól. Ennél nagyobb marhaságot! Az oroszok is keresztények. Az ukránok is keresztények. Hát akkor miről beszélünk? – jelentette ki lapunknak az Oroszország által indított háború kapcsán Laár András költő, humorista, zenész.

A művész szerint kezd nagyon hasonlítani a szituáció ahhoz, amit a Biblia a végidőkről ír. „Az asztrológiai konstellációk is már két és fél éve nagyon rosszak. És ugye a világban is láthatóan pusztító erők vannak forgalomban. Kezdődött a covidjárvánnyal, folytatódott földrengésekkel, zajlik a háború – mindez egy folyamatos próbatétel az emberiségnek. Valamit ki akar hozni ebből a felsőbb intelligencia, aminek mi is a részei vagyunk” – fogalmazott.

Laár András az interjúban beszélt háborúról, politikáról és politikusokról, a gyerekkorában őt ért szexuális abúzusról, hegedülésről és labdarúgásról, valamint az élete szűrletéről. Valamint arról is, hogy:
• Vannak-e helyrehozhatatlan bűnök?
• Hogy lehet a belső békét megőrizni?
• Buddhistaként miért imádkozik olykor Krisztushoz?

A teljes cikket a Magyar Hang december 16-án megjelent, 2022/51. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!