Lepusztult egészségügy és hatalmas dugók nyomasztják Bel-Budát

Lepusztult egészségügy és hatalmas dugók nyomasztják Bel-Budát

A Szent János Kórház (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

A II. és III. kerület egy részét magába foglaló Budapest 4-es számú választókörzetet nagy valószínűséggel meg tudja nyerni az ellenzék 2022-ben. Az előválasztásra talpon maradt két jelölt szerint a kérdés az, melyiküknek van erre mégis nagyobb sansza – a változást akaróknak őrá érdemes voksolniuk idén ősszel. Kálmán Olga és Tordai Bence közül egyelőre nem lehet megmondani, ki az esélyesebb.

Jómódú körzetben járunk, de itt sincs minden aranyból. A Szent Jánosként és Kútvölgyiként emlegetett gyógyintézmények ugyan földrajzilag épp a körzeten kívül esnek, ám ellátási területük nagy, és aligha él Budán ember, aki ne őrizne valamilyen emlékezetes „élményt” ezen kórházak valamelyikéből. Akárkit kérdezünk a körzetben, mit lát problémának, mit fejlesztene, min kellene mindenképpen változtatni, nem akadt senki, aki ne ugyanazzal a két fogalommal kezdené: az egészségüggyel és a közlekedéssel.

A teljes cikket a Magyar Hang augusztus 6-án megjelent 2021/32. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!