Piroskánk

Piroskánk

Fotó: Dévényi István/Magyar Hang

Szóval akkor szerkesszem ki ötvenhatodik újságíróként, hogy jó szám az egymillió-valahányszázezer, de annyi már a vakcina, hogy lehetnénk sokkal előrébb, Gulyás Gergely pedig szimplán hazudik, amikor 50–70 ezer napi oltakozóról tájékoztat, mivel az a fránya mozgó átlag a negyvenezret karcolgatja?

Vagy számoljam ki hetvennyolcadikként, hogy ha az Orbán Viktor doktorminiszterelnökúr által kijelölt átoltottsági határidőt komolyan vesszük, mennyivel többeket kellene tű elé szólítani per nap? Esetleg csodálkozzak rá nagy, kerek boci szemekkel a hungarikumra, hogy miközben az ellenzék a kínai és az orosz vakcina ellenében kommunikál, a kormány pedig nem vesz Modernát, a legtöbb zűr az AstraZeneca körül támadt?

Szánom-bánom, de elegem lett. Ha nem gond, elmesélek inkább egy iciripiciri történetet. Annyi covid van benne, hogy bezártak a kocsmák. Innen indulunk.

Hogy lett egy 1988-ban gyártott Polski Fiat büszke tulajdonosa Dévényi István? És ez miért nagyon jó? Kiderül a teljes cikkből, melyet a Magyar Hang március 26-án megjelent 2021/13. számában találhat meg. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: vidék, veterán autó