Saját pénzünkből tudatják velünk, hogy hazaárulók vagyunk, ha nem a Fideszre szavazunk

Saját pénzünkből tudatják velünk, hogy hazaárulók vagyunk, ha nem a Fideszre szavazunk

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Rejtett privatizációval és vagyonkimentéssel igyekszik hosszú távon is biztosítani megszokott életszínvonalát a NER elitje. Az alapítványokba kiszivattyúzott közpénz a „mélyállam” sötét tárnáit feltöltve végleg elvész a halandó honpolgár szeme elől, és visszaszerzésére a legcsekélyebb esély sem mutatkozik. A százmilliárdos pénzmozgások mellett találunk lényegesen szerényebb tételekkel operáló alapítványokat is, amelyek mégsem választhatók le a közpénzvesztegető rendszerről, hiszen a funkciójuk éppen a zavartalan vagyonkimentés biztosítása. Mindegy, hogy propagandával, digitális technológiával vagy lokálpatrióta lelkesedéssel dolgoznak, a végső cél a NER állapotainak tartósítása. Példákon keresztül mutatjuk be azt a hálózatot, amely közpénzből biztosítja a kormánypárt hatalmát, vagyis a saját pénzünkből tudatja velünk, hogy balliberális hazaárulók vagyunk, ha nem a Fideszre szavazunk.

A teljes cikkben erről is olvashat:
• Hogyan pénzeli Rogán Antal minisztériuma a kormánypárti „civileket”?

• Miből épít erődítményt a Balaton partjára egy lapkiadó alapítvány?
• Hogyan lett egy Hitlert dicsőítő újságíró a KDNP-s portál vezetője?
• Mit kutatnak Orbán Viktor egykori fotósának alapítványánál?
• Miért kampányolhatnak közpénzből a fideszes szervezetek?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap május 30-ig kapható 2024/21. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!