A hülyének nézettség hosszú távú hatásai az emberi szervezetre

A hülyének nézettség hosszú távú hatásai az emberi szervezetre

Habony Árpád az ibizai Heart klub reklámfilmjében

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ha vannak olyan emberek, akik hisznek a jövőben, akkor lesz is jövő.”

Hogy mi van? Olvasd már el még egyszer, pupák, biztos benéztél legalább egy, de talán több szót is, mert kell neked egyből ébredés után hírfolyamot, pláne rád is célzott Fidesz-hirdetéseket nézegetni. Legalább a kávédat idd már meg előtte, ha mindenáron fejest akarsz ugrani a közéletnek nevezett szutyokba. Na, lássuk akkor megint, hogy azt mondja: „Ha vannak olyan emberek, akik hisznek a jövőben, akkor lesz is jövő.”

Hát ez hülye. A jövő van és kész. Ha például a koronavírus úgy döntene, hogy amit eddig mutatott, szolid előjáték volt csupán, és előbb kihalna a fél emberiség, a másik fele meg apokaliptikus törzsi, polgár- és globális atomháború keretében esne egymásnak a cukorért, lisztért, tésztáért és konzervekért, valamint palackozott ásványvízért, szájmaszkért, továbbá kézfertőtlenítőért folytatott küzdelemben, míg végül fajunknak hírmondója sem maradna, akkor is lenne jövő. Vagy, ha a „kisbolygó ütközik a Földdel” gyűjtőcím alá besorakoztatható valamennyi sci-fi alkotás összes legrosszabb forgatókönyve egyszerre valósulna meg, és tényleg, de tényleg végleg eltűnnénk bolygóstul, holdastul, mindenestül, akkor is lenne. A jövőnél biztosabb nincsen. Mi több, a ma, a most is a jövő, pontosabban a ma és a most nem létezik, megfoghatatlan átmenet, a múlt és az eljövendő kimutathatatlan érintkezése, és minden út a jövőbe vezet.

Börtönbiznisz: ki lesz a következő? | Magyar Hang

Bűnösök a fogvatartottak, de főleg az ügyvédek, mert kártalanítást kértek a börtönkörülmények miatt, és ebből üzletet csinálnak - szól a kormányzati ítélet már hetek óta. Az ügyvédek sok ügyet vállaltak, és pénzt kerestek vele, ezért a kormány szerint visszaéltek a joggal, a törvény alapján kártalanításért folyamodó ügyfeleikkel együtt.

Atyaég, te most tényleg egy Fidesz-hirdetés apropóján filozofálgatsz hajnalok hajnalán? A kedvenc fádon tanyát vert feketerigó is hallgat, pedig ő aztán korán kezdi, és némák az autóriasztók is, mert egyetlen félálomba dermedt munkazombi sem nyúlt mellé a slusszkulccsal, hisz még el sem indultak melózni. Nem kéne inkább visszaszundizni? De már késő, beírtad, hogy Fidesz, és ezzel megnyitottad a más világ kapuját, beléptél, hol nem léteznek a fizika és a közgazdaságtan általunk ismert törvényei, eltérőek a szabályok, a lét pedig sűrű, vastag, átláthatatlan és áthatolhatatlan narancssárga ködben lebeg úgy stilárisan, mint tipográfiailag. Beszippantott az alternatív univerzum. Dől rád a reklámszlogenekbe tömbösített, hol lelkesítő, hol hergelő hazafiasítás. Hogy azt mondja: „Nemzeti mivoltunkra büszke, európai és keresztény nép vagyunk.

· A baloldal a börtönbiznisz és a Soros-hálózat oldalán áll: sem Gyurcsányék, sem a szocialisták, sem a párbeszédesek nem szavazták meg a kártalanítások kifizetésének felfüggesztését.

· Közösen értük el, hogy végre van jövőnk, van mit megvédenünk.

· A Soros György által pénzelt civil szervezetek tudatosan gerjesztik a konfliktust Gyöngyöspatán. Az elmúlt években a cigányság többségének számára a segélyalapú életet felváltotta a munka és tanulásalapú élet: nem hagyhatjuk, hogy ezt a nehezen elért közös eredményt lerombolják!

· Tíz év közös munkájának eredményeként a magyarok ismét hisznek a jövőjükben.

· A börtönbiznisz megvalósítja a joggal való visszaélést, megkárosítja az államot, rombolja az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat, és sérti az emberek igazságérzetét. Megállítjuk a börtönbizniszt!

· Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte.”

Koronavírus: amiből Magyarországon nagy baj lehet | Magyar Hang

Közmédiás sztorival nyitok. Az egyik sokórás megbeszélés szünetében mondta valamelyik főszerkesztő kolléga: „basszus, napok óta értekezünk arról, hogy miért nem nekünk kellene megcsinálunk ezt az öt perces melót", amin akkor nagyon röhögtem, és igazából most is, mert tökéletesen leírja a beszaratásalapú, kézivezérelt rendszerek működésének lényegét.

Muszáj szünetet tartani. Pihegni. Néha a léleknek is kell szusszannia. S közben el
hessegetni a zavaró gondolatokat, hogy hibamentesen átélhető lehessen a kormánypártiság korlátlan érzete. De nem egyszerű, mert egyre csak nő a redundancia, a narancshorizontra beúsznak a Natot szolidan, de határozottan kritizáló egyházi tanárok ellen folytatott aljas propaganda-hadjárat elemei. Ez így nem lesz jó, hess innen, te sorosista, gyurcsányista ármány! Hadd szóljon a nemzeti rock’n’roll! „Magyarország a magasan jegyzett, tiszteletet érdemlő és nagyszerű teljesítményre képes emberek országa.

· A szabadság mindig egy nemzedékre van kihatással. Harcolnunk kell érte, meg kell védenünk, és a gyerekeinknek meg kell tanítanunk, hogy ugyanezt tegyék ők is.

· Meg kell őriznünk az identitásunkat. Meg kell védeni a biztonságunkat. Tovább kell erősíteni a versenyképességünket.

· Magyarországon pénz munkáért jár. Ilyen társadalmat építünk Magyarországon.

· Budapest többet érdemel – hogy klimatizálva legyen a hármas metró.”

Huá, végre, itt a menekülő útvonal, ekkora pofátlanság kijáratot nyit bármilyen masszív féregjáratra, iszképeljünk, amíg lehet. Kint vagyok. Körbematatom magam, jól vagyok, megvagyok, megvan-e mindenem. A sima valóság puhán magába fogad, megnyugtat, óvón körbeölel. Rigófütty harsan. Odakint szikkad a sötétség.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2020/10. számában jelent meg március 6-án.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál! És hogy mit talál még a 2020/10. számban? Itt megnézheti!

Címkék: Facebook, Fidesz, propaganda