Nem biztos, hogy jól járnak Orbánék, ha Trump lesz újra az amerikai elnök – Reptér Virovácz Péterrel

Nem biztos, hogy jól járnak Orbánék, ha Trump lesz újra az amerikai elnök – Reptér Virovácz Péterrel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Milyen gazdasági trendek várhatóak 2024-ben? Egyáltalán megjósolható, kalkulálható-e, mi várható? Hogy tervez manapság előre a nemzetközi piac? Milyen hatással lehet a világgazdaságra a novemberben esedékes amerikai elnökválasztás, illetve az épp most tartott tajvani államfőválasztás? Milyen hatással lenne a gazdaságra egy tajvani konfliktus? Miért kellene záros határidőn belül megoldást találni a krónikus munkaerőhiányra? Miért csak árnyéka önmagának Németország? Vajon idén elmúlik-e a forintgyengülés réme? Virovácz Péterrel, az ING Bank vezető elemzőjével beszélgettünk.

A brüsszeli percekben pedig Arató László tudósítónkkal azt az – egyébként finn néppárti kezdeményezésű – EP-petíciót jártuk körbe, amelyet már 120 európai parlamenti képviselő aláírt, és amely azt célozná, a folyamatos vétói miatt vonják meg Orbán Viktor szavazati jogát az uniós állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács ülésein.

A műsor podcastként is meghallgatható. Iratkozzon fel Podcast-csatornáinkra: SpotifyGoogle PodcastsApple Podcast.