Christian Eriksen: Már jobban érzem magam, de szeretném megérteni, mi történt

Christian Eriksen: Már jobban érzem magam, de szeretném megérteni, mi történt

Christian Eriksen támadó középpályás a dán futballválogatott sajtóértekezletén a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 25-én. Másnap Dánia Franciaország ellen játszik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság C csoportjának harmadik fordulójában (Fotó: MTI/EPA/Peter Powell)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Menedzserén keresztül üzent Christian Eriksen dán focista, aki a Finnország elleni Eb-meccsen esett össze szívproblémák miatt szombaton, és újra is kellett éleszteni a pályán – vette észre a Telex. – Köszönöm, nem fogom feladni. Már jobban érzem magam, de szeretném megérteni, mi történt – mondta.

Dán lapértesülések szerint Eriksen azt kérte csapattársaitól, hogy mindenképpen folytassák az Európa-bajnokságot. Emellett Kasper Hjulmand dán szövetségi kapitány szerint a focista semmire sem emlékszik az összeesése előtti utolsó pillanatokból.

Arról, hogy az Eriksen esete a magyar válogatottat is megrázta, itt írtunk.