Az újonnan indult Sportrádió adását kritizálta Hrutka János

Az újonnan indult Sportrádió adását kritizálta Hrutka János

Hrutka János (Fotó: Hrutka János/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Abszolút nyitott személyiségnek gondolja magát, mégis nehezen tudta befogadni az új sportrádiót Hrutka János. A válogatott labdarúgó a Facebook-oldalán írt arról, hogy belehallgatott a második adásnapba, elsőként pedig a hírekbe futott bele. Szó volt Szijjártó Péterről és az erős alapokon álló élelmiszeriparról, Hollik István nyilatkozatáról, miszerint az ellenzék támadja a kamatcsökkentést, iskola- és óvodakertek fejlesztésről, továbbá arról is, hogy elárverezik a világ legnagyobb gyémántját.

A sportmenedzser ezen a ponton elgondolkozott egy kicsit. Felsorolta, mi mindenről lehetett volna szó inkább: arról, hogy a magyar kézilabda-válogatott sorsdöntő mérkőzést vív a csoportjában, ahogy arról is, hogy hétfőn este kiosztották a legjobbaknak járó díjakat labdarúgásban, illetve elkezdődtek az Australian Open küzdelmei. „Miért kellett pont a sportra is ráhúzni azt a gagyi ruhát, melyről mindenki tudta, hogy a ruhásszekrény dísze, de amíg nem kerül valaki által, valakin a nagy nyilvánosság elé, addig nem ciki a megléte. Ez egy sportrádió, vagyis az akart lenni, azonban farsangi időszakban bárminek öltözhet a delikvens. Az ember érti azt is, hogy választások jönnek, hogy kellenek a valós alapokon nyugvó, megkérdőjelezhetetlen inputok az embereknek, de a sportot kisajátítani minderre…” - fogalmazott Hrutka.

Elmondása szerint a hírek után közvetlenül kiderült, hogy két testvér az két különböző embertípus, csak ugyanúgy néznek ki, a műsorvezető pedig fél, hogy a kislánya lemegy a barátnőivel focizni, testidegennek tartva azt. Mindezt 2022-ben – fűzte hozzá Hrutka, aki ezen a ponton azt érezte, inkább hallgatja a Vad Fruttik Jobb lesz című számát. „Különben azt tudtátok, hogy a Barcelona játékosa, Alexia Putellas az Aranylabda után a FIFA legjobb női játékosának járó díját is hazavihette, és hogy a tavalyi év legjobb női szakvezetője a Chelsea mestere, Emma Hayes lett? Érdemes követni a sporthíreket” – jegyezte meg.

A Magyarország első és egyetlen sportrádiójaként beharangozott adó hétfőn indult a 105,9-es MHz-en, illetve a Nemzeti Sport honlapján. A tulajdonos Szöllősi György, a Nemzeti Sport közismerten kormánybarát főszerkesztője.