Ilyen volt a hangulat a Wembleyben

Ilyen volt a hangulat a Wembleyben

Az angol-magyar meccs a Wembley stadionban (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedd este bravúros döntetlen ért el a magyar válogatott az angolok ellen a Wembley stadionban, csaknem hetven ezer néző előtt. Videón mutatjuk, milyen volt a hangulat stadionon belül és kívül.

A mérkőzés után több magyar szurkolóval beszélgettünk. Egyikük mesélt a mérkőzés elején a vendégszektorban történt incidensről is: egy előtte ülő, nagyjából hatvanéves lengyel szurkolóért jöttek be a rendőrök, hogy kiemeljék (a vendégszektor közel harmada Londonban élő lengyel volt, aki kimentek a magyaroknak drukkolni – a szerk.), és ezt nem akarta hagyni a többi drukker, emiatt lett összecsapás a rendőrökkel. A nekünk nyilatkozó magyar szerint a kiemelni tervezett szurkoló nem viselkedett kirívóan, nem érti, miért vitték el.

A szállodába tartva a metrón találkoztunk egy Írországban élő magyar házaspárral, akik két kisgyereküket hozták el a mérkőzésre. A nyolc-tízéves fiúknak ez volt az első válogatott mérkőzésük, és a jó eredmény mellett érte őket még egy meglepetés – a meccs végén megkapták a négyes mezben játszó Szalai Attila mezét.

Címkék: Wembley