Kubatov Gábort bírálta a Fradi edzője, de maradna a csapatnál

Kubatov Gábort bírálta a Fradi edzője, de maradna a csapatnál

Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Kisvárda Master Good ellen játszott mérkõzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. április 17-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hiába tett neki ígéretet, azt nem tartotta be Kubatov Gábor, jelentette ki a Zbirna.com című internetes oldalnak a Fradi vezetőedzője. A cikket a kormánypárti Nemzeti Sport is szemlézte.

Kubatov nemrég beszélt arról, hogy Rebrov februárban az ügynökén keresztül üzente meg: nem kívánja folytatni a munkát. Rebrov azt mondta, sokáig hallgatott, nem akart nyilatkozni, tiszteletben tartva a klubbal kötött szerződését. – De elérkezett az ideje, hogy megszólaljak, mert a kialakult helyzet immár tarthatatlan. Miután az év elején néhány részletben nem értettünk egyet az átigazolási politikában, leültünk Kubatov Gáborral. Úgy éreztem, két bajnoki címmel, Európa-liga-szerepléssel, Bajnokok Ligája-csoportkörrel annyi tiszteletet megérdemlek, hogy kikérjék a véleményemet, mielőtt új futballistát igazolnának. Az elnök úr biztosított róla, többé senkit sem igazolnak a megkérdezésem nélkül. Erre nem sokkal később újabb olyan futballista toppant be az öltözőbe, akit akkor láttam először... Ezután történt, hogy Varga Sándor ügynökömön keresztül azt üzentem, ilyen feltételek mellett nem kívánom tovább folytatni a munkát – jelentette ki.

Az edző kifejtette, ha a megkérdezése nélkül történnek az átigazolások, akkor ő nem kíván tovább a klubnál dolgozni. Arról nem volt szó, hogy szerződést bontana és elmenne, ő arra kérte a klub vezetőit, hogy beszéljenek meg mindent. Szerinte a problémákat konstruktív módon, szemtől szemben is meg lehet oldani, ő viszont hiába várt négy hónapot, a vezetőkkel közös beszélgetésre nem került sor. Rebrov hozzátette, továbbra is szeretne a Fradinál dolgozni, és bár voltak nagyon komoly ajánlatai, de ő a családjával maradna Budapesten.