Újra bejutott a kutyapárt a köztévébe

Újra bejutott a kutyapárt a köztévébe

Nagy Dávid, a kutyapárt pártigazgatója a köztévén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A választási kampányban már kaptak öt percet egy élő műsorban, most pedig újabb csaknem 8 percen keresztül szerepelhetett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt az M1-en. Az elején gyorsan tisztázták is, hogy ez a mostani lehetőség nem a következő, vagyis a 2026-os választások előtti idejükből vesz el, hanem attól függetlenül hívták meg őket.

Nagy Dávid pártigazgató – vagy ahogy a kutyapártnál nevezték, pártigazgatóféle – volt a vendég, aki a már említett felvetés után egy újabb kérdést is felvetett: mennyi a törvényi minimum, mennyi időre kell meghívniuk az ellenzék politikusait a közszolgálatinak nevezett csatornára. A műsorvezető erre csak annyit mondott, hogy nem pontosan ismeri ezt a jogszabályt.

A téma alapvetően az lett volna, hogy miként értékeli a kutyapárt, hogy nem jutott be a parlamentbe, Nagy Dávid azonban itt Orbán Viktor dicséretébe fogott. Azzal kezdte, hogy meglepődtek, hogy 2022-ben Orbán Viktor Magyarországán még ki kell írni a választást, de köszönik neki. Méltatta, hogy a miniszterelnök nemcsak a választást és a Fideszt szervezi meg jól, hanem saját ellenzékét is, konkrétan a Gődény György és a Gattyán György vezette pártokat nevesítette.

Majd – ahogy fogalmazott – Vlagyimir Putyin után ők is gratulálnak neki, hiszen úgy nyerte meg a választást, hogy Magyarországon haltak meg majdnem a legtöbben lakosságarányosan a covid-járványban és féltávnál kiderült a legnagyobb szövetségeséről, hogy egy tömeggyilkos.

 

Nagy Dávid beszélt még a gyermekvédelminek nevezett népszavazás érvénytelenségéről, illetve a kutyapárt terveiről is.