Vulkán földrengéssel, Izland és a kapitalizmus végveszélyben – Árnyék podcast

Vulkán földrengéssel, Izland és a kapitalizmus végveszélyben – Árnyék podcast

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

A mai adásban javulnak a nemi arányok, két nő és három férfi beszélget. Rögtön elsőként a KSH és a politikai akarat alapján történő adatmódosítás került terítékre, ezen belül az infláció, a gázár, és az elköltözés. A bevándorlási törvényről is szó esett, az albérleti árak tükrében. Julcsi mesél a várható izlandi természeti katasztrófáról, vagyis mindenről, amit tudni akartál szélviharról, földrengésről, hőerőműről, riasztó rendszerről, a magma tengervízzel való találkozásáról, a birkák szabad legeltetéséről, illetve a katasztrófavédelemről. Végezetül pedig a létező vagy nem létező Kelet-Nyugat választóvonalról folyt a szó Demszky Gábor Facebook-posztja nyomán.

Kövessetek minket kedvenc lejátszótokon, vegyetek részt az Árnyék Közösség zárt Facebook-csoportban, támogassátok az adást a Patreonon, november 25-én szombaton pedig menjetek Besh o droM koncertre a Turbinába!

Tóth Julcsi
Derdák Andris
Szilágyi Stefi
Pajer Kristóf
László Pali
Szerk.: Pajer Kristóf
Hang: Barcza Gergő
Fülszöveg: Pettik Àgi