Bödőcs Tibor: Minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál messzebb kerül a minőség

Bödőcs Tibor: Minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál messzebb kerül a minőség

Bödőcs Tibor (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál nagyobb veszélybe kerül a minőség. Olvastál te már valódi cikket a 888-on? – erről is beszélt Bödőcs Tibor a 24.hu-nak adott interjújában. A humorista szerint „lehetne sorolni a túltámogatott területek gyümölcseit, a NER tévéműsorait, Lőrincet és az innovációt, vagy épp a magyar foci színvonalát”.

Bödőcs Tibor kitér arra a videóra is, ami pénteken reggel a Puskás Aréna megnyitójának apropójából került fel Orbán Viktor Facebook-oldalára. – Azt, hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt mar tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem – fogalmazott.

Mindezek ellenére filmes vonalon azért talált sikereket. Talán azért, mert „voltak reformok, és békén hagyták őket”. Mondjuk, ez lehet, hogy múlt idő, ott is átrendeződés van. – Lehet, hogy még visszasírjuk Andyt, akik berzenkedtünk tőle? – tette fel a kérdést.

Bödőcs Tibor: Tequilát Orbánnak! | Magyar Hang

A humorista elárulta azt is, hogy előfordult olyan, amikor politikai okokból nem tudott fellépni, mégpedig Baján. – Úgyhogy most megnéztem az önkormányzati választás után azonnal, mi van Baján. Most megyek oda is – mondta.