Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elhunyt Borsos Olivér teniszező

Szerző: | 2020. július 30., 21:46 | Belföld

Borsos Olivér (Fotó: Magyar Tenisz Szövetség Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elhunyt Borsos Olivér teniszező – a 24.hu közölte a Magyar Tenisz Szövetség Facebook oldalán megjelent gyászhírt. „Egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér. Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk” – olvasható a közösségi oldalon.

HIRDETÉS - AIP

A szövetség kiemelte, hogy Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett.

HIRDETÉS - AIP

A hírportál azt írja, hogy a 30 éves férfi Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel – a pillanatnyilag legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője – esküvőjén vett rész Tihanyban, és a lagzi után súlyos balesetet szenvedett. Információik szerint mivel barátnőjével a kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, megpróbált felmászni szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant. Súlyos sérüléseket szenvedett, egy budapesti kórházban ápolták.

Címkék: Borsos Olivér, gyászhír


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest