Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Media1: Kiszivárgott, ki lesz az Index új főszerkesztője

Szerző: | 2020. augusztus 19., 06:29 | Belföld

Szombathy Pál, Bodolai László és Sztankóczy András az Index szerkesztőségi ülésén (Fotó: Bődey János/Index)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sikeresen zajlik az Index új stábjának toborzása a Media1 értesülései szerint. A portál hivatalosan egyelőre nem, de több más biztos forrásból megerősített értesülése szerint az eddig az Index vezérigazgatójaként emlegetett Szombathy Pál lesz az új főszerkesztő, aki távozik a Digi Sporttól, amelynek a reggeli műsorát vezette eddig. Az újságíró korábban a Magyar Hírlapnak volt a főszerkesztője. 

HIRDETÉS - AIP

A Media1 cikke szerint szintén biztos forrásból tudják, hogy Szombathynak négy helyettese lesz, az egyikük Kitzinger Szonja, aki dolgozott korábban a Magyar Rádiónál és a Figyelőnél is, az elmúlt években pedig márkamagazinok főszerkesztője volt. Más források szerint Kitzingerhez a magazinos tartalmak tartoznak majd.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A Media1 kereste az érintetteket, de hírük élesítéséig nem reagáltak.

A laphoz munkatársak érkeznek információik szerint például egykori Magyar Narancs stábtagok, de ismertebb inforádiósok közül is. Mostanra összeállt például a leendő sportrovat és a fotó rovat is.

Mint ismert, az Index jóformán összes dolgozója felmondott, miután az Index.hu Zrt. elnöke bizalomvesztésre hivatkozva menesztette Dull Szabolcs főszerkesztőt. Bodolai László azzal vádolta meg Dull Szabolcsot, hogy ő szivárogtatta ki az Index átalakítására vonatkozó, az Index igazgatóságában elhangzott belső információkat a legnagyobb versenytárs 24.hu-hoz. Dull Szabolcs azonban tagadja, hogy ez történt volna. A felmondott újságírók többségének felmondási ideje augusztus 25. körül lejár. Dezső András, az Index távozó oknyomozó újságírója visszatér korábbi munkahelyére, a HVG-hez.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bodolai László, Dezső András, Dull Szabolcs, felmondás, Index, Kitzinger Szonja, media1, Szombathy Pál


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest