HIRDETÉS
HIRDETÉS

Orbán Viktor Horvátországban nyaralt?

Szerző: | 2020. augusztus 24., 09:32 | Belföld

Orbán Viktor (Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Miközben elhíresült Orbán Viktor miniszterelnök mondása, miszerint „Több Balaton, kevesebb Adria!”, maga a miniszterelnök éppen Horvátországban nyaralt – legalábbis erről írt az Azonnali.hu cikke szerint Jutarnji List nevű horvát napilap.

A cikk szerint a magyar miniszterelnököt többen látták idén is Horvátországban, a dalmáciai Hvar szigetén, illetve annak közelében egy vitorláson. Információik szerint egy 2500 euróért egy hétre kibérelhető vitorláson nyaralt Orbán Viktor a barátaival a horvát tengerparton.

Security Check Required

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az Azonnalinak nem kommentálta a Jutarnji List értesülését, csak annyit közölt, hogy „Orbán Viktor magánprogramjairól” nem adnak tájékoztatást.

Címkék: Adria, Horvátország, nyaralás, Orbán Viktor


HIRDETÉS
Kvasz és pemzli

Kvasz és pemzli

A kvasz, ha jól tudom, orosz eredetű, én viszont Ukrajnában találkoztam vele, tíz évvel ezelőtt, egy már akkor is szokványosnak mondható, klímaváltósan forró nyáron, amikor különösen jólesett ez a gabonából erjesztett, ízében sörre és limonádéra egyaránt emlékeztető...

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#032 Lányi András – Kudarcról kudarcra a győzelem felé

#032 Lányi András – Kudarcról kudarcra a győzelem felé

Környezeti katasztrófák, globalizáció, totális ellenőrzés: az elmúlt száz évben túltoltunk pár biciklit. Ezekről most le lehet szállni.

Pin It on Pinterest