Szökésben lévő bankrablót fogtak el a rendőrség fejvadászai

Szökésben lévő bankrablót fogtak el a rendőrség fejvadászai

(Forrás: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szökésben lévő bankrablót fogtak el a rendőrség fejvadászai Budapesten – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a rendőrség honlapján. A Police.hu portálon megjelent videós beszámoló szerint az elfogott N. Zsolt társával 2009-ben a főváros XXIII. kerületében fegyverrel rabolt ki egy bankfiókot. A megszerzett pénzzel, valamint a biztonsági őrtől elvett fegyverrel a két férfi elmenekült.

A tetteseket 2010 februárjában Budapesten elfogták a BRFK nyomozói, és mindkettejüket letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság, de a fegyintézetbe egyikőjük sem vonult be. A rablópáros egy tagját, N. Pétert 2020. április 28-án a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el a KR NNI munkatársai, N. Zsoltot augusztus 19-én kerítették kézre.

A rendőrség fejvadászai fogták el a körözött férfit

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.