HIRDETÉS
HIRDETÉS

Távozik az amerikai nagykövet

Szerző: | 2020. szeptember 15., 20:40 | Belföld

David Cornstein (Fotó: a budapesti amerikai nagykövetség Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

David Cornstein a Facebookon és a nagykövetség honlapján közzétett üzenetében jelentette be, hogy november elsejével távozik budapesti nagyköveti pozíciójából, és erről már tájékoztatta Donald Trump amerikai elnököt is.

Az üzenet teljes szövege:

„Mély büszkeséggel és némi szomorúsággal tájékoztattam Trump elnököt és Szijjártó külügyminisztert arról, hogy novenber 1-én befejezem munkámat, mint az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Megtiszteltetés és privilégium volt szeretett hazámat szolgálni egy olyan országban, amelyet megkedveltem, de a kétoldalú kapcsolataink többről szólnak, mint egy ember személye. Büszke vagyok arra, hogy a budapesti amerikai nagykövetség teljes csapatával, amerikaiakkal és magyarokkal egyaránt, együtt dolgozva milyen sokat elértünk az országaink közötti szövetségesi kapcsolatok erősítésében. Noha hiányozni fog Magyarország, és mindazok a csodálatos emlékek és barátok, amelyeket itt szereztem, de a követségi csapatomat, Magyarországot és a magyar népet mindörökre a szívembe zártam.

Címkék: David Cornstein, Egyesült Államok, lemondás, nagykövet


HIRDETÉS
Nem habkönnyű vígjáték

Nem habkönnyű vígjáték

A Hab kicsit a Liza, a rókatündérre, néhol a Zimmer Ferire, megint másutt kicsit az Amélie csodálatos életére emlékeztet, de elsősorban hangulatát tekintve, a másolás vádja egyáltalán nem érheti.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest