Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Karácsony Gergely: Szánalmas, ha valaki a politikai ellenfeleit a nemzetből akarja kirekeszteni

Szerző: | 2020. szeptember 30., 20:28 | Belföld, Sport

Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 27-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nem az első eset, hogy egy fideszes politikus minden alapot nélkülözően megkérdőjelezi nemzeti elkötelezettségemet, hazaszeretetemet – így reagált Karácsony Gergely főpolgármester, egyben a Párbeszéd társelnöke a Magyar Hang érdeklődésére azzal kapcsolatban, hogy mit szól hozzá, a fideszes Budai Gyula szerint ő a Fradi ellen, vagyis a Molde mellett drukkolt a kedd esti meccsen a Bajnokok Ligájának főtáblájába jutásáért. A kormánypárti politikus szerint Fekete-Győr András Momentum-elnök is így tett, mert ők nem szeretik ha Magyarország sikeres”.

HIRDETÉS - AIP

A Magyar Hang ennek kapcsán kereste az érintetteket. – Bár nem vagyok nagy futballrajongó, de magyar emberként minden alkalommal a magyar versenyzőknek, csapatoknak drukkolok minden sporteseményen. Most sem volt ez másként, nagyon örültem a Ferencváros győzelmének, hiszen nem csak magyar, de budapesti csapatról van szó – írta válaszában Karácsony. Hogy egyébként jellemzően mennyire követi a focimeccseket, és ki a kedvenc csapata, arra azt mondta: nem rendszeres meccsjáró vagy meccsnéző, de sok izgalmas mérkőzést látott már magyar és külföldi csapatok részvételével is. – A kedvenc csapatom a magyar válogatott – jegyezte meg.

Fekete-Győr András még lelkesebb lett a Fradi-győzelem után

– András nézte a mérkőzést és természetesen a Fradinak drukkolt. Amúgy is nagy rajongója a Bajnokok Ligájának, de ez a tegnapi eredmény még lelkesebbé tette és nagyon várja a jó magyar eredményeket – ezt már a Momentum sajtóosztálya válaszolta. Mint írták, Fekete-Győr egyébként nagyon régóta követi az angol bajnokságot, és a Manchester United a kedvenc csapata. Végül arra a kérdésünkre, hogy a Momentum-elnök mit gondol Budai Gyula bejegyzéséről, csak az alábbi képet küldték válaszul lapunknak:

Fekete-Győr András Momentum-elnök, miközben magyar színekben szurkol (Fotó: Momentum)
Fekete-Győr András Momentum-elnök, miközben magyar színekben szurkol (Fotó: Momentum)
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Budai Gyula, Fekete-Győr András, Ferencváros, foci, Fradi, futball, Karácsony Gergely, Machester United, magyar válogatott, Momentum, Párbeszéd


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Mi már elmentünk, te idén se fogsz

Pin It on Pinterest