Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Aggodalom a Képzőművészeti Egyetemen: tájékoztatást kér a minisztertől 383 hallgató

Szerző: | 2020. október 21., 16:56 | Belföld, Kultúra

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a kontaktkutatást segítő VírusRadar alkalmazásról a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2020. szeptember 16-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nyílt levélben kérnek közvetlen tájékoztatást a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói Palkovics László felsőoktatásért is felelős innovációs és technológiai minisztertől. Arról érdeklődnek, az ő intézményüket érinthetik-e a felsőoktatásban az elmúlt időszakban tapasztalható változások.

A miniszternek szóló nyílt levelet a Független Képzősők Társasága jegyzi, amely az egyetemtől független hallgatói szervezet, és támogatja a hallgatók kérését a MKE-FDSZ Szakszervezete is.

„A felsőoktatásban az elmúlt hónapokban bekövetkezett változások nyomán a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatóiban is számos kérdés fogalmazódott meg saját intézményük jövőjével kapcsolatban. A legfontosabb kérdés jelen pillanatban, hogy várható-e az intézmény fenntartói szervezetét vagy működési struktúráját érintő bárminemű átszervezés. Ezúton kérjük, hogy amennyiben a Minisztérium intézményünkkel kapcsolatban jelenleg vagy a közeljövőben átalakítást tervez, erről szervezetünket, a Független Képzősök Társaságát, illetve egyetemünk polgárságát közvetlenül tájékoztassa” – írták.


HIRDETÉS

A Palkovics Lászlónak címzett dokumentumot 383 hallgató írta alá.

Címkék: egyetem, felsőoktatás, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Palkovics László


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest