Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Aggodalom a Képzőművészeti Egyetemen: tájékoztatást kér a minisztertől 383 hallgató

Szerző: | 2020. október 21., 16:56 | Belföld, Kultúra

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a kontaktkutatást segítő VírusRadar alkalmazásról a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2020. szeptember 16-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyílt levélben kérnek közvetlen tájékoztatást a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói Palkovics László felsőoktatásért is felelős innovációs és technológiai minisztertől. Arról érdeklődnek, az ő intézményüket érinthetik-e a felsőoktatásban az elmúlt időszakban tapasztalható változások.

HIRDETÉS - AIP

A miniszternek szóló nyílt levelet a Független Képzősők Társasága jegyzi, amely az egyetemtől független hallgatói szervezet, és támogatja a hallgatók kérését a MKE-FDSZ Szakszervezete is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

„A felsőoktatásban az elmúlt hónapokban bekövetkezett változások nyomán a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatóiban is számos kérdés fogalmazódott meg saját intézményük jövőjével kapcsolatban. A legfontosabb kérdés jelen pillanatban, hogy várható-e az intézmény fenntartói szervezetét vagy működési struktúráját érintő bárminemű átszervezés. Ezúton kérjük, hogy amennyiben a Minisztérium intézményünkkel kapcsolatban jelenleg vagy a közeljövőben átalakítást tervez, erről szervezetünket, a Független Képzősök Társaságát, illetve egyetemünk polgárságát közvetlenül tájékoztassa” – írták.

A Palkovics Lászlónak címzett dokumentumot 383 hallgató írta alá.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: egyetem, felsőoktatás, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Palkovics László


Így ismertem meg Andreát

Így ismertem meg Andreát

Az elnyert Tigáz-tender utáni állófogadáson láttam meg először. Homáros, illetve homályos tekintettel néztem, amint áttetsző blézerében, egy tévéstáb riportereként leszólít egy jóvágású pincért: „Mészáros úr, feltehetnék Önnek pár kérdést?”

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest