Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Menekülne Brüsszelből?” – A Ryanair a tetten ért EP-képviselőn humorizál

Szerző: | 2020. december 01., 15:36 | Belföld

Forrás ryanair.com

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A légitásaság Twitter oldalán Bruno Waterfield, a The Times brüsszeli tudósítója bejegyzését osztotta tovább, aki a nap sztorijaként hivatkozott a ma megjelent hírre, hogy egy illegális szexparti 25 résztvevője között több diplomatát és egy európai parlamenti képviselőt is tetten ért a rendőrség péntek este Brüsszelben.

HIRDETÉS - AIP

„Ha gyorsan menekülne Brüsszelből, jegyek már 14.99 Eurótól. Ebben az esetben nem ajánljuk az ablak melletti ülést” – írta a Ryanair a bejegyzésben.

HIRDETÉS - AIP

Az incidensről hírt adó lapok egyike sem említi konkrétan, ki lehetett az a bizonyos menekülő EP-képviselő. A flamand napilap, a HLN ugyanakkor körülírja, kiről lehet szó: a lap szerint az EP-képviselő Orbán Viktor magyar miniszterelnök jobboldali nacionalista pártjának, a Fidesznek a vezető tagja, aki 1994 és 2002 között vezető tisztségeket töltött be a magyar parlamentben. Ezután európai parlamenti képviselő lett, aki meglepő módon két napja, vasárnap mondott le mandátumáról.

Címkék: Európai Parlament, Ryanair


Orbán a bukásra is készül

Orbán a bukásra is készül

„Aki beleszól a közügyekbe, megnézheti magát” – Krekó Péter és Kéri László politológusok százmilliárdok bespájzolásáról, Karácsony és Márki-Zay esélyeiről és arról, miért nem száll le a Fidesz a magas lóról.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest