Hadházy Ákos végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen

Hadházy Ákos végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen

Jelenet a Bayer Show november 3.-i műsorából. (Fotó: Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Végrehajtást indítottam Bayer Zsolt ellen – közölte Hadházy Ákos szerda reggel a Facebook-oldalán.

Emlékezetes, a bíróság 2019 januárjában mondta ki másodfokon, hogy Bayer Zsolt megsértette Hadházy Ákos emberi méltóságát, amikor arról értekezett, mit szólna a politikus ahhoz, ha vele kapcsolatban használnák azt a trágár kifejezést – g… – amely az ellenzéki tüntetéseken a miniszterelnökkel kapcsolatban gyakran elhangzik. Közölte is, ez pontosan hogyan szólna a politikus nevével. A döntés szerint Bayer Zsoltnak 300 ezer forintot kell fizetnie a megsértett ellenzéki képviselőnek.

Mint Hadházy szerdai bejegyzésében írta, Bayer miután elvesztette a személyiségi jogi pert azt állította, nem fog fellebbezni, hanem ötforintosokban fog fizetni. Gyűjtést is rendezett és azt írta, össze is jött.

„Miután finoman jeleztem neki, hogy a törvény szerint ötforintosokból maximum 50 darabot, vagyis 250 forintot vagyok köteles elfogadni és ehhez tartani is fogom magam, inkább mégis felülvizsgálatot kért a Kúriától. Elvesztette. Ezután felhívást tett közzé a híveihez, hogy ők küldjék apránként a pénzt (tehát újra össze akarta szedni a fideszesektől). Természetesen azt sem kellett volna elfogadnom, de nem is volt ilyen dilemmám: egyetlen túlbuzgó pécsi hölgy sietett a fideszes heccember segítségére, neki tisztelettel visszaküldtem a csomagját. Bayer úr ellen pedig megindítottam a végrehajtást. Bízom benne, hogy lesz honnan kipengetnie, hiszen csak az 1001év Kft. nevű vállalkozása 60 milliós jogdíjat kapott az MTVA-tól...” – írta Hadházy.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3329465080497645