Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Elhunyt Swendt Pál

Szerző: | 2021. január 13., 15:06 | Belföld

Fotó: Unsplash/Prateek Gautam

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét egy kollégától búcsúzunk: 56 éves korában elhunyt Swendt Pál, a Magyar Nemzet újságírója, belpolitikai rovatvezető-helyettese. A tragikus hírről a Magyar Nemzet számolt be szerda délután.

HIRDETÉS - AIP

Swendt Pál főiskolai tanulmányait követően gyakorlatilag folyamatosan a média környékén tevékenykedett, 2002-ben került először a Magyar Nemzethez. Kipróbálta magát a bulvár területén is, de visszatért a politikai újságíráshoz, előbb a Magyar Hírlapnál, majd ismét a Magyar Nemzetnél dolgozott.

2015-ben a Napi Gazdasághoz ment, majd a Magyar Időknél folytatta mint belpolitikai szerkesztő, később pedig mint belpolitikai rovatvezető-helyettes. A Magyar Nemzet megemlékezése felidézte: a szerkesztés mellett számos bűnügyi témát figyelemmel kísért, rengeteg cikket írt. A Médianéző Központ tavaly a jó tollú újságírónak járó díjjal tüntette ki. Nemrég az Országos Polgárőr Szövetségtől átvehette a Polgárőrség Sajtódíját is. Swendt Pált a Magyar Nemzet a saját halottjának tekinti.

Címkék: gyászhír


„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

Az ellenzéki pártok sorra jelentik be jelöltjeiket a 2022-es voksolást megelőző előválasztásokra, ám decemberben egy civil is jelezte, megméretteti magát. Miért gondolja az otthonápolási díj emeléséért folytatott harc arca, Csordás Anett, hogy civilként a politika felé kellene indulnia? A Magyar Hangnak erről is beszélt.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest