Magyar Péter: alakul a Fidesz-DK-Mi Hazánk nagykoalíció

Magyar Péter: alakul a Fidesz-DK-Mi Hazánk nagykoalíció

Magyar Péter a március 15-i zászlóbontásán (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb poszttal jelentkezett a júniusi EP-választáson a TISZA párttal induló és a hét közepén országjáró kampányba kezdő Magyar Péter. – Ahogy napról napra egyre többen vagyunk, ahogy nő a TISZA Párt támogatottsága minden korcsoportban és az ország minden településén, úgy a hatalmi elit is egyre inkább pánik üzemmódba kapcsol – írja a NER-rel szembeforduló politikus. Szerinte ennek a növekvő népszerűségnek tulajdonítható, hogy „közösen gyalázkodik, rágalmaz és hazudik a kormánypropaganda, és az „ellenzéki” szatelit pártok vezetői”. Végül kijelentette: „alakul a FIDESZ-DK-Mi Hazánk nagykoalíció. Izlelgessük. Végül csak összena DK-t a Fidesszel.ő, ami összetartozik.”

Mint a Telex megírta, a DK-hoz köthető Nyugati Fény március közepe óta többtucatnyi Facebook-hirdetésben üzeni a követőinek: Magyar Péter nem igazi ellenzéki. A Meta Ad Library adatai szerint az elmúlt harminc napban 3 millió forintot költött el Magyar Péter elleni hirdetésekre a Nyugati Fény. Az eddigi felmérések szerint az elkötelezett DK-s szavazókat ugyan nem viszi el nagy számban Magyar, de a pártnak nem jött jól egy másik ellenzéki erő gyors felemelkedése a június 9-i EP- és önkormányzati választás előtt – írja az ellentámadás lehetséges okaként a portál. Magyar Péter mostani posztjában feltehetően e támadásokra válaszképpen mosta össze a DK-t a Fidesszel.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt találja.

Címkék: Magyar Péter