Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nemzetbiztonsági bizottság előtt az oltásellenesség kérdése

Szerző: | 2021. április 12., 19:01 | Belföld

A korlátozások ellen tüntettek a vírustagadó Gődény György hívei 2021. március 20-án délelőtt Budapesten (Forrás: Gődény György Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén téma lesz az oltásellenesség is – ezt a testület jobbikos elnöke erősítette meg az Alfahírnek. Stummer János álláspontja szerint bizonyos oltásellenes megnyilatkozások nemzetbiztonsági kockázatnak minősülhetnek, hiszen az élet védelméhez magasabb rendű jog társul, mint a véleménynyilvánításhoz.

HIRDETÉS - AIP

A jobbikos politikus elégedett azzal, hogy végre a testület is foglalkozni fog a koronavírus-járvánnyal és a mögötte meghúzódó jelenségekkel. Az elmúlt egy évben ugyanis a kormány ezt a bizottságot sem tájékoztatta arról, pontosan hogyan gondoskodnak a nemzetbiztonsági következmények elhárításáról, legyen szó akár egészségügyi, akár gazdaságpolitikai vonatkozásról.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke úgy látja, minden országnak azon múlik a védekezése, hogy az állampolgárai mennyire akarnak együttműködni, itthon azonban minden fontos információtól elzárják a nyilvánosságot. – Most pedig megy a csodálkozás és a fejvakargatás – mondta Stummer János arról, hogy az oltásellenes megnyilatkozások milyen komoly nézettségeket produkálnak a közösségi médiában.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Nemzetbiztonsági bizottság, oltásellenesség, Stummer János


Olcsóbb lesz a Bubi

Olcsóbb lesz a Bubi

Megfizethető díjakkal, megszűnő kaucióval, rugalmas, percalapú számlázással készül a megújuló Mol Bubi közbringarendszer, a havi és éves bérletek árai a felére csökkennek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest