Nemzetbiztonsági bizottság előtt az oltásellenesség kérdése

Nemzetbiztonsági bizottság előtt az oltásellenesség kérdése

A korlátozások ellen tüntettek a vírustagadó Gődény György hívei 2021. március 20-án délelőtt Budapesten (Forrás: Gődény György Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülésén téma lesz az oltásellenesség is – ezt a testület jobbikos elnöke erősítette meg az Alfahírnek. Stummer János álláspontja szerint bizonyos oltásellenes megnyilatkozások nemzetbiztonsági kockázatnak minősülhetnek, hiszen az élet védelméhez magasabb rendű jog társul, mint a véleménynyilvánításhoz.

A jobbikos politikus elégedett azzal, hogy végre a testület is foglalkozni fog a koronavírus-járvánnyal és a mögötte meghúzódó jelenségekkel. Az elmúlt egy évben ugyanis a kormány ezt a bizottságot sem tájékoztatta arról, pontosan hogyan gondoskodnak a nemzetbiztonsági következmények elhárításáról, legyen szó akár egészségügyi, akár gazdaságpolitikai vonatkozásról.

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke úgy látja, minden országnak azon múlik a védekezése, hogy az állampolgárai mennyire akarnak együttműködni, itthon azonban minden fontos információtól elzárják a nyilvánosságot. – Most pedig megy a csodálkozás és a fejvakargatás – mondta Stummer János arról, hogy az oltásellenes megnyilatkozások milyen komoly nézettségeket produkálnak a közösségi médiában.