Szerdától ideiglenesen zárva tart a Keleti pályaudvarnál lévő BKK-ügyfélközpont

Szerdától ideiglenesen zárva tart a Keleti pályaudvarnál lévő BKK-ügyfélközpont

A Keleti pályaudvar épülete (Fotó: Erich Westendarp/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerdától várhatóan a hónap végéig zárva tart a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Keleti pályaudvarnál, az aluljáró szinten lévő ügyfélközpontja felújítás miatt. A társaság keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ez alatt az időszak alatt az ügyfelek személyes kiszolgálása a Blaha Lujza téri és az Örs vezér téri pénztárakban, a Deák Ferenc téri ügyfélközpontban és a Központi ügyfélszolgálaton továbbra is biztosított.

– A Keleti pályaudvarnál 12 jegy- és bérletautomatánál van lehetőség vásárlásra. A vonal- és gyűjtőjegyeket a BKK viszonteladó partnereinél is meg lehet venni. Továbbá változatlanul elérhetőek a mobiljegyek is – írták. A BKK személyes értékesítőhelyeinek elérhetőségei ezen a honlapon, az értékesítési helyszínek – jegyautomaták, pénztárak, ügyfélközpontok, viszonteladók – pedig a BKK Pontkereső oldalon találhatók meg.