Gyucsány: Megütötték a kollégáimat fideszes tüntetők, feljelentést teszünk

Gyucsány: Megütötték a kollégáimat fideszes tüntetők, feljelentést teszünk

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely (Fotó: Gulyás Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Facebook-posztban számolt be a DK elnöke arról, hogy elmondása szerint az elmúlt napok országjárása során két rendezvényen is megütötték kormánypárti tüntetők a munkatársait, ami miatt büntetőfeljelentést tesznek. Gyurcsány Ferenc két fotót is közzétett, amelyen támadó testtartásban látható egy-egy személy.

Tegnapelőtt Dunaújvárosban egy fideszes tüntető megütötte egy kolléganőmet azért, mert végezte a dolgát, és felvételeket készített a rendezvényünkről a telefonjával, így arról is, ahogy a tüntető megzavarja a rendezvényt. Ugyanez megismétlődött Dombóváron, ahol egy kollégámat ugyancsak azért ütötte meg egy kormánypárti szimpatizáns, mert felvette, hogyan provokálja a rendezvény résztvevőit. 

Gyurcsány Ferenc azt írta: hála a felvételeknek, mindkét ügyben büntetőfeljelentést tudnak tenni, és meg is teszik ezeket. -  Üzenem a Fidesz, többségében fizetett tüntetőinek: nem félünk tőletek és nem fogtok minket megállítani. Bejárjuk az egész országot, és minden fideszes tüntetőre, provokátorra és hepajkodóra két kamera fog jutni, hogy a rólatok készült fotók és videók itt virítsanak majd a Facebookon - fejtegette Gyurcsány Ferenc, aki azt is kilátásba helyezte: aki fenyeget, vagy akár egyetlen DK-st is bántani mer, azt fel fogják jelenteni.