„A pofám leszakad” – így reagált Hadházy Ákos Müller Cecília újabb levelére

„A pofám leszakad” – így reagált Hadházy Ákos Müller Cecília újabb levelére

Rózsa András, a Momentum zuglói vezetője, Hadházy Ákos és Fekete-Győr András pártelnök a 2021. február 15-i sajtótájékoztatón (Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Folytatódik a ködösítés egy 17 milliárd forintos uniós pénzből bonyolított program szerződései körül, melyek adatait lassan már hónapok óta próbálja kikérni Hadházy Ákos független képviselő. Legújabb Facebook-bejegyzésében igencsak felháborodott azon, hogy közérdekűadat-igénylésére még mindig nem kapja meg az uniós projekt adatait.

Éééés: CECÍLIA ASSZONY ISMÉT MEGHOSSZABBÍTJA 45 NAPPAL A VÁLASZADÁST, ISMÉT ARRA HIVATKOZVA, HOGY VESZÉLYEZTETNÉ A...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. március 9., kedd

Mint írja: „Cecília asszony ismét meghosszabbítja 45 nappal a válaszadást, ismét arra hivatkozva, hogy veszélyeztetné a védekezést, ha válaszolna és megküldené a 17 milliárdos EU projekt kifizetéseinek adatait.”

– Mert nincs erre jobb szövegük. Miután egy eltévedt mailben leírta, hogy tudja, hogy ez mekkora hazugság. A pofám leszakad, sajnos nincs erre jobb kifejezés – tette hozzá a képviselő, arra a jól ismert esetre célozva, amikor Müller Cecília véletlenül az ellenzéki politikusnak politikusnak is továbbította a kollégáinak szánt levelet, amelyben ezt írta: „Kedves kollégák! Erre nincs jobb szövegünk? Ez veszélyezteti a feladatellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész.”

Hadházy szerint érthető az időhúzás, mert a Korrupcióinfón részletezett ügyek alapján szerinte megvan az esélye, hogy egy normális országban bilincsben vinnék el, illetve minimum le kellene mondania a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjének. – Persze kérdés, hogy ez nem tenne-e éppen jót a járvány elleni védekezésnek? – zárja bejegyzését Hadházy.