Születésnapja alkalmából az Igazgyöngy Alapítvány támogatását kérte a 90 éves Keleti Éva

Születésnapja alkalmából az Igazgyöngy Alapítvány támogatását kérte a 90 éves Keleti Éva

Keleti Éva Urbán Ádám felvételén „Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán az otthonában” (1971) című művével (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

90. születésnapját ünnepelte augusztus 18-án Keleti Éva Kossuth-, Balázs Béla- és Prima Primissima díjas fotóriporter, érdemes és kiváló művész. Mint az Igazgyöngy Alapítvány Facebook-posztjából kiderül, a fotográfus arra kérte a hozzá közelállókat, hogy születésnapi ajándékként az Igazgyöngy Alapítványt támogassák. 

L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány alapítója és vezetője egyszer csak arra lett figyelmes, hogy „Keleti Éva születésnapjára” közleménnyel érkeznek adományok az alapítvány bankszámlájára. Ezután kereste meg Keleti Évát, aki megerősítette, hogy az ő születésnapja alkalmából érkeztek az adományok. 

– Megtisztelő figyelmének, és az őt ilyen módon köszöntőknek is hálásak vagyunk. Az átutalt támogatásokat a hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázásának segítésére fordítjuk. Ez úton is kívánunk boldog születésnapot, és jó egészséget! – írta L. Ritók Nóra.