Csütörtökön is marad a borult, ködös idő

Csütörtökön is marad a borult, ködös idő

(Fotó: Maksim SiSlo/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Túlnyomóan borult, ködös idő várható, csak néhol lehet felszakadozás csütörtökön – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelezése. Szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű.

Az Időkép arról tájékoztat, csütörtökön sem érkezik front térségünkbe, így a gyenge légmozgásnak köszönhetően a köd napközben egyre többfelé marad meg tartósan. Figyelmeztettek, a szennyező anyagok könnyen feldúsulnak a levegőben, megterhelve a légzőrendszert, a borongós idő pedig hangulatunkra nyomhatja rá a bélyegét. – A reggeli fagyos, több helyen nyirkossá váló időben fokozódhatnak a kopásos eredetű ízületi bántalmak, sajoghatnak a műtéti hegek. Nagy lesz a megfázásveszély, öltözzünk melegen, rétegesen! Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk vitaminban gazdag zöldségeket, gyümölcsöket! – írták.