Egy fiatal férfit és egy nőt gázolt halálra a vonat Budapesten

Egy fiatal férfit és egy nőt gázolt halálra a vonat Budapesten

Budapesti Rendőr-főkapitányság (Kép: BRFK)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Halálra gázolt két embert a vonat a fővárosi Kerepesi úti felüljáró közelében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese hétfő reggel az MTI érdeklődésére.

Hétfő reggel 7.19-kor érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy 20 év körüli férfi és egy szintén 20 év körüli nő holttestét találták meg a sínek mellett – tájékoztatott a BRFK. Hozzátették, hogy a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, jelenleg még folyik az adatgyűjtés az ügyben.

A Mávinform azt közölte a Facebookon, hogy rendőrségi helyszínelés miatt a városligeti elágazás és a kőbányai teherpályaudvar között csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Lajosmizse vonalon 15-30 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani. Később azt írták, hogy több járatuk is rövidített útvonalon vagy egyáltalán nem közlekedik.

Címkék: baleset, gázolás, vonat, BRFK