Fekete fóliák mögött ülésezik a Fidesz-frakció Debrecenben

Fekete fóliák mögött ülésezik a Fidesz-frakció Debrecenben

Orbán Viktor szavaz a parlamentben 2021. június 15-én (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fekete fóliákkal fedett kordonok mögött tartja péntekig tartó kihelyezett frakcióülését Debrecenben a Fidesz – írja a Debreciner. – A helyiek óvatlan tekintetei elől is lezárták Debrecenben a Baltazár Dezső teret, ami a frakcióülésnek helyet adó Kölcsey Központ és a képviselőknek szállást adó Hotel Lycium mögött található – írta a lap. Vagyis nemcsak hogy nem lehet a politikusok közelébe menni, de látni sem lehet őket.

Egyébként Orbán Viktor szerda este arról beszélt a frakcióülésen, a járvány, a bevándorlás és Gyurcsány Ferenc jelentik a legnagyobb veszélyt az országra. Orbán Viktor beszédében úgy értékelt: Gyurcsány Ferenc „az igazi ellenfél, Karácsony és a többiek csak epizódszereplők”. – Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia – fogalmazott a kormányfő.